ΟΛΙΓΑΠΟΛΑΠΟΛΛΑΠΟΛΙΓΑ
...ένα e-περιοδικό ποικίλης ύλης, που έχει ως σκοπό να εντοπίζει ό,τι αξιόλογο, πρωτότυπο ή και παράξενο υπάρχει στο διαδίκτυο,
όπως και να εμπλουτίζεται διαρκώς με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς μας για την ζωή και τον κόσμο μας γενικότερα...

Απίστευτες συμπτώσεις...

1. Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέχθηκε στο Kογκρέσο το 1846. Ο Τζον Κένεντι το 1946.
2. Ο Λίνκολν εξελέγη πρόεδρος το 1860. Ο Κένεντι το 1960!
3. Και οι δύο δολοφονήθηκαν Παρασκευή, με πυροβολισμό στο κεφάλι, παρουσία των συζύγων τους.
4. Η γραμματέας του Λίνκολν λεγόταν Κένεντι, ενώ του Κένεντι ονομαζόταν Λίνκολν. Και οι δύο είχαν προειδοποιήσει τους προέδρους να μην πάνε στα μέρη στα οποία δολοφονήθηκαν αργότερα.
5. Δολοφονήθηκαν από Νότιους και αντικαταστάθηκαν στην προεδρία από Νότιους με το ίδιο επώνυμο: Johnson! Δηλαδή: Andrew Johnson γεννημένος το 1808. Lyndon Johnson γεννημένος το 1908.
6. Και οι δύο πρόεδροι έχασαν από ένα γιο όσο ζούσαν στο Λευκό Οίκο. Ο Λίνκολν τον 12χρονο γιο του, ενώ ο Κένεντι τον νεογέννητο γιο του.
7. Ο John Wilkes Booth, δολοφόνος του Λίνκολν, γεννήθηκε το 1839. Ο Lee Harvey Oswald, δολοφόνος του Κέννεντι, το 1939. Το σύνολο των γραμμάτων των ονομάτων τους είναι: 15.
8. Ο Λίνκολν πυροβολήθηκε στο θέατρο "Ford". Ο Κένεντι σε αυτοκίνητο μοντέλου Lincoln, της εταιρείας Ford.
9. Οι δολοφόνοι και των δυο σκοτώθηκαν πριν την δίκη τους.
10. Ο Λίνκολν μια εβδομάδα πριν τον θάνατό του ήταν στην πόλη Monroe στο Maryland. Ο Κένεντι μια εβδομάδα πριν ήταν με την Marilyn Monroe!

Δεν υπάρχουν σχόλια: